Reiser

Din tur nå!

I samarbeid med Jomfrureiser inviterer jeg dere med på inspirerende reiser.

Høydepunkter
• Glede i sjelen med mindfulness
• Ny kunnskap, Aha-opplevelser og inspirasjon
• Lær effektive teknikker til bruk hjemme
• Få Life Coaching for innsikt og ny energi
• Sosialt samvær med andre flotte damer i alle aldre

Toscana, Italia
1. – 8. juni 2019

Ro i sjelen, glede i hjerte, kultur i Toscana – kan det bli bedre?

Bli med meg på en magisk uke til sjarmerende Toscana! Jeg gir deg innsikt i hvordan hjernen egentlig fungerer og hvordan mindfulness og meditasjon kan gi deg mer glede i hverdagen. Vi bor godt på et stilig 4* hotell rett ved havet, nyter deilig mat og herlige Italia.

Få mer info om Toscana

Lopud, Kroatia
17. – 24. september 2019

Opplev glede i sjelen med mindfulness og strandliv!

Den vakre og bilfrie øya Lopud ligger utenfor Dubrovnik by. Dette er en nydelig indre reise som er energigivende med mindfulness og enkel yoga på vårt Gudinnehotel. Jeg lærer deg supre og effektive teknikker som du kan bruke for å være mer mindful/tilstede i hverdagen.

Få mer info om Kroatia/Lopud

«Mette får deg til å forstå at du bærer på gaver du selv ikke aner du er i besittelse av. En uke med Mette Slinning forandret livet mitt. Nærmere bestemt en times samtale – i nevnte uke – gjorde utslaget.  Mette fikk meg til å forstå at den mest utfordrende tiden i mitt liv er blant de største gavene jeg har fått – og at det jeg har opplevd har verdi for andre. Dette ble en stor overraskelse for meg. Og jeg anbefaler deg til ALLE. For vi har noe unikt vi bærer på alle sammen, som ofte er umulig å verdsette ved egen hjelp. Men du ser det.  Tusen takk Mette, du er fantastisk til å SE dine medmennesker, samtidig er du ydmyk og behagelig. Du er i tillegg meget profesjonell. Jeg ble trygg av å oppleve denne uken med deg, som reiseleder, foredragsholder, coach og som et sosialt muntrasjonsråd.  Alkymist kaller jeg deg»  – Anne Brit

Siste innlegg fra bloggen!