Fra stress til glede med ny innsikt og meditasjon

Fra stress til glede med ny innsikt og meditasjon

Kan den nyeste hjerneforskningen bidra til å gjøre deg lykkeligere, få større balanse i livet, bedre helse, mer glede og samtidig vise deg hvordan du kan få til det DU vil på en enklere måte – med meditasjon som verktøy?

Svaret er et klart JA!

NÅR HJERNEN DIN VIRKER, VIRKER DU!

  • Du vil få innsikt i den aller nyeste forskningen som gir deg lettfattelig innblikk i årsakene til at meditasjon er så effektiv for å forløse mer av ditt potensial – Hvordan bruke hjernen mer optimalt, istedenfor at den bruker deg! Med en gang du forstår hva som skjer og hvorfor, så blir det mye lettere og mer inspirerende å meditere
  • Du vil forstå hvorfor meditasjon har så positiv effekt på bla det å finne større ro i livet, revitalisere helsen, skape mer glede, frigjøre energi og få mot til å gjøre mer av det du vil – dine valg.
  • Du vil lære ulike meditasjons- og mindfulnessteknikker som vil hjelpe deg å komme i kontakt med intuisjonen din, din indre stillhet og visdom
  • Du vil ha tid til egenrefleksjon og gjøre oppgaver som vil gi deg større selvinnsikt og forståelse av hva som egentlig bor i deg
  • Du vil ta med deg erfaringer og teknikker som du lett kan bruke i hverdagen

Jeg lover deg ny spennende innsikt og kunnskap, aha- opplevelser, masse glede og energi!

Den største bivirkningen av meditasjon, er MASSE GLEDE!

Kurset passer både for nybegynnere og de som har meditert en stund. Det er enkel teori og øvelser og samtidig med dokumentert effekt!

Referanser:

«Mette har evnen til å formidle kunnskap på en forståelig og lettfattelig måte……..og hvilken virkning det hadde. Takk! Birgitte»

“Det har tatt mange år før jeg har følt meg komfortabel med å ta steget inn i meditasjonsverden.. Men når Mette viser linken til forskning og viser vei, ser jeg hvor mye meditasjon kan gjøre for meg også. Det er alltid inspirerende å møte Mette – hver gang får jeg med meg ny læring og nye tips til å håndtere en krevende hverdag.»

“Mette er en utrolig dyktig formidler. Hun er veldig profesjonell og samtidig er hun varm og ydmyk i sin måte å lære bort på. Jeg har fulgt henne nå på flere kurs det siste året. Uten å overdrive vil jeg si at det har for meg vært den beste investering i meg selv på lenge!
Jeg har meditert sporadisk tidligere, men etter å ha gått på kurs med Mette har jeg virkelig forstått verdien av å gjøre det hver dag.
Mette har i tillegg fått meg til å innse hvilket potensial vi egentlig har, det er så uendelig mye mere enn vi tror.
Tusen takk Mette for at du endelig fikk meg på rett spor! “

“Deler med glede kurset til Mette og anbefaler det på det VARMESTE!

Jeg har vært på flere meditasjonskurs tidligere og kjent at det har gjort meg godt, men på dette kurset lærte jeg hva forskningen viser og fikk en herlig blanding av teori og praksis. Jeg har med meg noen skikkelig AHA-opplevelser og fine øvelser som jeg bruker hjemme, og som gir ro og glede i en hektisk hverdag. Dette er ikke siste gangen jeg har vært på kurs hos dyktige, varme og herlige, Mette! Vil ha mer! ”

Tid:
Fredag 4. mai: 2017: Kl 18.00 – 22.00
Lørdag 5. mai: 2017: Kl 10.00 – 17.00
Sted: Riddervoldsgt 4, 2. Etg, Oslo

Pris: kr 3.500,- konto 9710.55.16669

NB! Inklusiv en 1:1 coaching med meg – skype eller møte
Påmeldt ved innbetalt beløp (halv pris på tidligere deltagere)
Early bird: betalt kr 2.900,- innen 4. april 2018

Påmelding: mette@metteslinning.no snarest – begrenset plass

Dato

4. og 5. mai 2018

Tidspunkt

Fredag 4. mai: 2017: Kl 18.00 - 22.00 Lørdag 5. mai: 2017: Kl 10.00 - 17.00

Sted

Riddervoldsgt 4, 2. Etg, Oslo

Pris

Pris: kr 3.500,- konto 9710.55.16669

Påmeldingsfrist

Snarest (begrenset med plasser)

For hvem

Kurset passer både for nybegynnere og de som har meditert en stund. Det er enkel teori og øvelser og samtidig med dokumentert effekt!