Fra stress til glede med ny innsikt og meditasjon

Kan den nyeste hjerneforskningen bidra til å gjøre deg lykkeligere, få større balanse i livet, bedre helse, mer glede og samtidig vise deg hvordan du kan få til det DU vil på en enklere måte – med meditasjon som verktøy?

Svaret er et klart JA!

NÅR HJERNEN DIN VIRKER, VIRKER DU!

Kjenner du også at du lever mer og mer i en stresset tilværelse både på jobb og hjemme med uendelige krav fra alle kanter – og en følelse av at det ikke er mulig å få til endring?

Kanskje kjenner du allerede stresset på kroppen – dårlig konsentrasjon, mangel på søvn, dårligere helse, uro, lite energi og glede?

Det er mulig å gjøre noe. Du klarer ikke å bli kvitt alt stresset, men jeg lover deg at du kan håndtere hverdagene dine og stresset mye bedre og smartere.

Det er mulig å leve med mer ro i sjela i en hektisk hverdag- og det beste – kjenne at du lever mer! Jeg hører det igjen og igjen fra kursdeltagerne mine og har erfart det i mitt liv.

Den største utfordringen i dag er mangel på kunnskap om hvordan vi faktisk fungerer. Hva som egentlig styrer livet vårt. Dette medfører at vi blir «tatt av livet» og lar det styre oss.

Den nye forskningen bla på hjernen og meditasjon, som mine kursdeltagere elsker, gir oss innsikt i hvordan vi kan få til mer av det vi ønsker på en inspirerende måte – det trenger ikke være så krevende!

Denne kunnskapen – som peker på dine muligheter- lover jeg vil gi deg AHA opplevelser/innsikter som vil vare livet ut!

Vi har lært masse om kosthold og trening, men ikke hvordan hjernen vår fungerer eller hvordan få hjernen vår til å virke mer optimalt for oss – vi har ikke fått en “Brukermanual for hjernen”

Vi har derfor latt stresset og hjernen kontrollere oss, i stedet for at vi har styrt den.

Derfor har endring vært vanskelig – som du sikkert også har opplevd.

Hva om jeg kunne vise deg en enklere og mer inspirerende vei?

Det er på høy tid at du får innsikt i denne kunnskapen og ikke minst lærer meditasjon som fantastisk verktøy. Jeg har gjort endringene i mitt liv og sett med glede resultatene hos mine kursdeltagere.

Er det din tur nå?

Dette kurset vil gi deg kunnskapen og innsikten om hvordan du kan være mer på ditt beste, og ikke minst lære enkle og dokumenterte verktøy og teknikker som vil gi deg indre ro, klarhet, mer energi og bedre helse.

Teknikkene kan du lett kan implementere i hverdagene dine – både på jobb og hjemme.

Du vil få med deg meditasjon som du kan fortsette å bruke hjemme etter kurset.

NÅR HJERNEN DIN VIRKER, VIRKER DU!

Referanser:

«Mette har evnen til å formidle kunnskap på en forståelig og lettfattelig måte……..og hvilken virkning det hadde. Takk! Birgitte»

“Det har tatt mange år før jeg har følt meg komfortabel med å ta steget inn i meditasjonsverden.. Men når Mette viser linken til forskning og viser vei, ser jeg hvor mye meditasjon kan gjøre for meg også. Det er alltid inspirerende å møte Mette – hver gang får jeg med meg ny læring og nye tips til å håndtere en krevende hverdag.»

“Mette er en utrolig dyktig formidler. Hun er veldig profesjonell og samtidig er hun varm og ydmyk i sin måte å lære bort på. Jeg har fulgt henne nå på flere kurs det siste året. Uten å overdrive vil jeg si at det har for meg vært den beste investering i meg selv på lenge!
Jeg har meditert sporadisk tidligere, men etter å ha gått på kurs med Mette har jeg virkelig forstått verdien av å gjøre det hver dag.
Mette har i tillegg fått meg til å innse hvilket potensial vi egentlig har, det er så uendelig mye mere enn vi tror.
Tusen takk Mette for at du endelig fikk meg på rett spor! “

“Deler med glede kurset til Mette og anbefaler det på det VARMESTE!»

«Jeg har vært på flere meditasjonskurs tidligere og kjent at det har gjort meg godt, men på dette kurset lærte jeg hva forskningen viser og fikk en herlig blanding av teori og praksis. Jeg har med meg noen skikkelig AHA-opplevelser og fine øvelser som jeg bruker hjemme, og som gir ro og glede i en hektisk hverdag. Dette er ikke siste gangen jeg har vært på kurs hos dyktige, varme og herlige, Mette! Vil ha mer! ”

Tid:

Lørdag 1. desember 2018: Kl 10.00 – 17.00
Søndag 2. desember:2018: Kl 10.00 – 17.00

Sted: Riddervoldsgt 4, 2. Etg, Oslo

Pris: kr 3.500,- konto 9710.55.16669
NB! Inklusiv en 1:1 coaching med meg – skype eller møte
Påmeldt ved innbetalt beløp.

Early bird: betalt kr 3.100,- innen 30 . oktober 2018
Påmelding: mette@metteslinning.no snarest – begrenset plass

Dato

1. og 2. desember 2018

Tidspunkt

Lørdag 1.12: Kl 10.00 - 17.00 Søndag 2.12: Kl 10.00 - 17.00

Pris

Pris: kr 3.500,- konto 9710.55.16669

Sted

Riddervoldsgt 4, 2. Etg, Oslo

Påmeldingsfrist

Snarest (begrenset med plasser)

For hvem

Kurset passer både for nybegynnere og de som har meditert en stund. Det er enkel teori og øvelser og samtidig med dokumentert effekt!