Kurs i Empowerment, livsglede og meditasjon/mindfulness (helgekurs)

Kurs i Empowerment, livsglede og meditasjon/mindfulness

Kan den nyeste hjerneforskningen bidra til å gjøre deg lykkeligere, ha større balanse i livet og samtidig vise deg hvordan du kan få til det DU vil på en enklere måte – med meditasjon som verktøy?
Svaret er et klart JA – og det er EMPOWERMENT!

Om kurset

  • Kurs i Empowerment, livsglede og meditasjon/mindfulness
  • Du vil få innsikt i den aller nyeste forskningen som gir deg lettfattelig innblikk i årsakene til at meditasjon er så effektiv for å forløse mer av ditt potensial. Med en gang du forstår hva som skjer og hvorfor, så blir det mye lettere og mer inspirerende å meditere
  • Du vil forstå hvorfor meditasjon har så positiv effekt på bla det å finne større ro i livet, revitalisere helsen, skape mer glede, frigjøre energi og få mot til å gjøre mer av det du vil!
  • Du vil lære ulike meditasjons- og mindfulnessteknikker som vil hjelpe deg å komme i kontakt med intuisjonen din, din indre stillhet og visdom
  • Du vil ha tid til egenrefleksjon og gjøre oppgaver som vil gi deg større selvinnsikt og forståelse av hva som egentlig bor i deg og hva som hittil har stoppet deg
  • Du vil ta med deg erfaringer og teknikker som du lett kan bruke i hverdagen
  • Jeg lover deg ny spennende innsikt og kunnskap, aha- opplevelser, masse glede og energi!

Den største bivirkningen av meditasjon, er MASSE GLEDE!

Hva sier tidligere deltakere?

“Det har tatt mange år før jeg har følt meg komfortabel med å ta steget inn i meditasjonsverden.. Men når Mette viser linken til forskning og viser vei, ser jeg hvor mye meditasjon kan gjøre for meg også. Det er alltid inspirerende å møte Mette – hver gang får jeg med meg ny læring og nye tips til å håndtere en krevende hverdag.”

“Mette er en utrolig dyktig formidler. Hun er veldig profesjonell og samtidig er hun varm og ydmyk i sin måte å lære bort på. Jeg har fulgt henne nå på flere kurs det siste året. Uten å overdrive vil jeg si at det har for meg vært den beste investering i meg selv på lenge! Jeg har meditert sporadisk tidligere, men etter å ha gått på kurs med Mette har jeg virkelig forstått verdien av å gjøre det hver dag. Mette har i tillegg fått meg til å innse hvilket potensial vi egentlig har, det er så uendelig mye mere enn vi tror. Tusen takk Mette for at du endelig fikk meg på rett spor!”

“Mette er rett og slett en fantastisk veileder. Hun er profesjonell og har faglig tyngde og stor kunnskap om forskningsbaserte metoder. Hun inspirerer meg på en unik måte. Jeg har selv vært veldig skeptisk til meditasjon, men jeg kan virkelig anbefale ALLE, uansett alder og yrke å gjøre denne investeringen i seg selv. Mette har hjulpet meg å hente frem en styrke jeg ikke trodde at jeg hadde, og hun har gitt meg en «life changing» opplevelse. Bare husk at du må gjøre jobben selv, akkurat som med all annen trening, du vil ikke angre.”

Dato

27. og 28. januar 2017

Tidspunkt

Fredag Kl. 18.00 - 22.00 Lørdag kl. 10.00 - 17.00

Sted

Riddervoldsgt 4, 2. Etg, Oslo

Pris

Kr 2.900,- konto 9710.55.16669 / Påmeldt ved innbetalt beløp/halv pris på tidligere deltagere. Kr. 2.500 ved påmelding og innbetaling før 20. desember 2016

Påmeldingsfrist

Snarest (begrenset med plasser)

For hvem

Kurset passer både for nybegynnere og de som har meditert en stund. Det er enkel teori og øvelser og samtidig med dokumentert effekt.