Reiser

Din tur nå!

I samarbeid med Jomfrureiser inviterer jeg dere med på inspirerende reiser.

Høydepunkter
• Glede i sjelen med mindfulness
• Ny kunnskap, Aha-opplevelser og inspirasjon
• Lær effektive teknikker til bruk hjemme
• Få Life Coaching for innsikt og ny energi
• Sosialt samvær med andre flotte damer i alle aldre

Kragerø
Glede i sjelen med morgenyoga og meditasjonskurs
20 – 22. mai 2022

Ro i sjelen, glede i hjerte, deilig sted og mat, fellesskap – kan det bli bedre?

Denne helgen er DIN! Bli med å ta del i denne flotte reisen til Kragerø Resort Spa beliggende som en perle blant skog, svaberg og sjø. Sammen med Mette Slinning skal du lade batteriene dine og nyte en nydelig reise i det indre og ytre blandet med felleskap, glede og ro.

Få mer info om Kragerø

Lopud, Kroatia
10. – 17. september 2022

Opplev glede i sjelen med mindfulness og en nydelig bilfri øy!

Den vakre og bilfrie øya Lopud ligger utenfor Dubrovnik by. Dette er en nydelig indre reise som er energigivende med mindfulness og enkel yoga på vårt Gudinnehotel. Jeg lærer deg supre og effektive teknikker som du kan bruke for å være mer mindful/tilstede i hverdagen.

Få mer info om Kroatia/Lopud

«Mette får deg til å forstå at du bærer på gaver du selv ikke aner du er i besittelse av. En uke med Mette Slinning forandret livet mitt. Nærmere bestemt en times samtale – i nevnte uke – gjorde utslaget.  Mette fikk meg til å forstå at den mest utfordrende tiden i mitt liv er blant de største gavene jeg har fått – og at det jeg har opplevd har verdi for andre. Dette ble en stor overraskelse for meg. Og jeg anbefaler deg til ALLE. For vi har noe unikt vi bærer på alle sammen, som ofte er umulig å verdsette ved egen hjelp. Men du ser det.  Tusen takk Mette, du er fantastisk til å SE dine medmennesker, samtidig er du ydmyk og behagelig. Du er i tillegg meget profesjonell. Jeg ble trygg av å oppleve denne uken med deg, som reiseleder, foredragsholder, coach og som et sosialt muntrasjonsråd.  Alkymist kaller jeg deg»  – Anne Brit

Siste innlegg fra bloggen!